Son Çıkan Bar Fedaisi 2024 Filmi Hakkında

30 Mar 2024
admin

Sevgili izleyiciler ve okurlar ”Bar Fedaisi” Filmi hakkında; Giriş, Gelişme ve Sonuç olarak her film gibi 3’e ayrılmış..  Filmin ana teması, eski bir dövüşçü para kazanmak için bir sokak altı dövüşüne katılıyor ve kendi barı için güvenlik arayan bir kadınla burada tanışıyor. Harika sahnelerle devam ediyor ve bazı şeyler yaşandıktan sonra, adamla kadının yolu tekrar birleşiyor harika bir serüvenin başlangıcı yapılıyor.

Boş zamanınızda izlemek için harika bir film. HD ve 4K olarak film izleme sitemizde mevcut olan bu filmi Türkçe Altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Batmış olan bir eski dövüşçünün, yükseliş hayatını ve geri dönüş olayını anlatan ABD yapımı bir film İMDB tarafından da 6.2’lik bir puanla uğurlanıyor. Gerçekten de izleyenleri büyüleyen bir film olmuş. Yönetmen Sn. Doug Liman, bu filme hd film izle, çok yoğunlaşarak ortaya gerçekten donmadan izle film, mükemmel bir iş çıkarmış. Olayın geçtiği yer ve oyuncuların profesyonelliğine diyecek laf yok zaten. Bir ünlü sürpriz isim de filme katılan Conor McGregor, gerçekten de mükemmel ötesi bir oyunculuğu ile iyi iş çıkarmışa gözüküyor. Herkese iyi seyirler dileriz.

  • Yorumlar
  • Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?

    ©2024 mnfilmizle.com - Tüm Hakları Saklıdır. Film izle 2024-Film izleme sitesi-Film izle yeni, Yeni ve Eski Filmleri izle- İngilizce altyazılı filmler-Çizgi filmleri izle-2024 yılı filmleri izle-Film izle İllegal Hayatlar-Japon film izle-Film izle 4k [email protected]